Tarief 

Ik zorg voor een afspraak op zo kort mogelijke termijn. Omdat ik een vervolgstudie ben gaan volgen na mijn eerder afgeronde kindercoach en integratieve kindercoach opleiding, bied ik de kind- en oudersessies tijdelijk aan voor het gereduceerde tarief van 40 euro. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek (telefonisch) van maximaal 15 minuten of contact via de mail. Samen bespreken we de hulpvraag. Is hulp passend? Dan plannen we een intakegesprek.

Intakegesprek

Aan de hand van een vragenlijst, die ik van tevoren stuur, begin ik het traject met een intakegesprek.
Dit gesprek vindt plaats in mijn praktijk in Wijchen. Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost € 65,-.

Coachingsessie

Integratieve kindertherapie is kortdurend en oplossingsgericht. Gemiddeld zijn er 5 tot 15 kindsessies nodig. Elke sessie duurt 60 minuten en kost € 65,- per sessie. 

Oudergesprek

Na vijf sessies plannen we een tussentijds ouder- of eindgesprek. Daarin geef ik, indien gewenst, feedback over het proces en coaching tips aan jullie als opvoeders. Samen beoordelen we of er behoefte is aan vervolgsessies. Dit oudergesprek kost € 65,-.   

Wilskracht online

Heb je als ouder een specifieke vraag over de opvoeding of omgang met je kind? Dan bied ik je via Zoom een luisterend oor. Als ouder stel je per email een vraag. Wilskracht Online neemt z.s.m., in principe binnen 48 uur, telefonisch contact op met de vragensteller voor het maken van een afspraak. Het gesprek duurt maximaal 50 minuten, met een minimum van 30 minuten.Het tarief voor een online sessie bedraagt € 65,- bij 50 minuten.

Overige tarieven

Eventuele verslaglegging € 50,- 

Betaling & voorwaarden

Een gemaakte afspraak die niet 24 uur van tevoren per e-mail of telefonisch is afgezegd, kan in rekening worden gebracht. Wanneer je minderjarig bent moeten je ouders of wettelijke vertegenwoordigers toestemming geven om een afspraak te maken.