Voor jongeren

Hoi hoi, mijn naam is Nine en ik ben 24 jaar oud. Welkom bij Wilskracht. Voor mij is het nog niet zo lang geleden dat ik zo jong was als jij. Des te beter snap ik dat je stress kunt hebben. Er komt ook heel veel op jongeren af: thuis, school, vrienden, sociale media, noem maar op. En dan wil men ook nog vaak dat alles tot in de puntjes verzorgd is!

Weet je, je bent niet de enige die op deze site zit. Weet je zelf wat er speelt? Is het twijfel, angst, je relatie, de samenstelling van het gezin, je anders-zijn, een verlies? Vertel het me gerust in vertrouwen. Samen met jou ga ik op zoek naar een verbetering.

Weet je niet precies wat er speelt? Dan wil ik ook naar je luisteren en je bezig zien. Dit om met jou een stap in de goede richting te zetten. Wedden dat het ook bij jou lukt? Je voelt je zeker bij me op je gemak. Je mag me alles zeggen.

Ik ben jong en ga veel en vaak met jongeren om. Ik luister serieus naar je verhaal en zoek met jou naar oplossingen. Ik wil je horen om je te leren kennen. We werken ook spelenderwijs. Zo komen we samen verder. Ik weet zeker dat ook jij wilskracht hebt. Je zit niet voor niets op deze site, een mooie eerste stap.